Ervaringen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Miconeedling behandeling

04-09 mijn eerste microneedling behandeling gehad bij Danique. De behandeling was erg relaxed, rustgevend en prettig. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. Mijn huid ziet er nu al veel beter uit??. Ik ga zeker terug komen voor een vervolg behandeling. Ook ziet de behandelruimte er schoon, netjes en compleet ingericht uit. Bedankt Danique voor de fijne microneedling behandeling. Tot snel??

Carin Toonen

Microneedling behandeling

24.08 mijn eerste microneedling behandeling gehad bij Danique. Meteen na de eerste sessie voelt je huid zijdezacht aan . Ik heb mij eerst sessie super prettig ervaren . Danique gaat rustig te werk en legt je precies uit wat ze gaat doen en ook met vragen kun je makkelijk bij haar terecht. Ik ga zal zeken bij Danique terug komen en ik raad het iedereen aan! Super blij mee !!

Fabiana Barreiros Correia

Super fijne behandeling

Zojuist mijn eerste microneedling behandeling gehad bij Danique. Meteen na de eerste sessie voelt je huid zijdezacht aan. Ik heb de sessie ervaren als prettig en een super fijne service. Danique gaat rustig te werk en legt je precies uit wat ze gaat doen en ook met vragen kun je makkelijk bij haar terecht. Kortom, je loopt met een frisse start weer naar buiten! Ik kom zeker bij Danique terug en ik raad het iedereen aan! Bedankt Danique!!!

Michelle Nieuwpoort

Bedankt!

Na 2 behandelingen bij Danique ziet mijn huid er een stuk frisser en stralender uit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom graag terug!

G. Janssen

Mooi resultaat!

Ik had last van een vervelende pigmentvlek en dankzij een Microneedling behandeling ziet het er een stuk beter uit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan het iedereen aanraden.

R. de Bruin