Wimperextensions.

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Wimperextensions.

 

WIMPEREXTENSIONS

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Wij werken met verschillende wimperextensions technieken. Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan zijn de One-By-One wimperextensions iets voor jou. Ben je op zoek naar een glamour look met meer volume? Kies dan voor de Russian Volume wimperextensions. Om de kwaliteit hoog te houden en van alle informatie op de hoogte te blijven, volgen wij ieder jaar meerdere masterclasses. Dit zodat wij iedereen goed kunnen adviseren, op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en vakkundig wimperextensions kunnen plaatsen. Het is erg belangrijk dat je een goede salon uitzoekt die gespecialiseerd is in het plaatsen van wimperextensions. Dit omdat natuurlijke wimpers een belangrijke functie hebben, en deze dus niet beschadigd mogen worden. Hierdoor mogen de wimperextensions niet te zwaar en niet te lang geplaatst worden. Hier zorgen wij voor, en letten hier heel goed op. Bij ons ben je er zeker van dat de wimperextensions goed geplaatst zullen worden.

DE BEHANDELING

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikking systeem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige kwaliteit zijde. Eén voor één worden deze zijden wimperextensions geplaatst op de natuurlijke wimpers. Er zitten gemiddeld 80 tot 120 natuurlijke wimper haren per oog. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald.  


Wimperextensions door SKINN by NIKKI

HOE LANG BLIJVEN DE WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat de eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 6 weken. Bij een gezonde cyclus vallen er 1 tot 3 natuurlijke wimpers uit per dag. Dit gebeurt geleidelijk. Het ligt er ook aan of de klant zich aan de nazorg zal houden & ermee omgaat. Om mooie en een volle oogopslag te houden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken terug te komen om de wimperextensions bij te vullen. Op deze manier heb je altijd perfecte wimpers.
 

HET VERSCHIL TUSSEN ONE-BY-ONE EN RUSSIAN VOLUME WIMPEREXTENSIONS

Er is een groot verschil tussen One-by-One wimperextensions en Russian Volume wimperextensions. Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. Bij One-by-One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaar geplaatst. Bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er 2 tot 6 ultra dunne extensions per natuurlijke wimper haar geplaatst. Omdat de Russian Volume wimperextensions ultra dun zijn, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper. One-by-One is voor een natuurlijke/mascara look en Russian Volume geeft een meer glamoureuze look.

Er wordt heel goed gekeken naar de natuurlijke wimpers en wat deze kunnen dragen. Iedere nieuwe set word aangepast aan de oogvorm en gezichtsvorm. Op deze manier is iedere set uniek en aangepast op de klant.

ONE BY ONE

Elke ochtend word je wakker met mooie wimpers, en je hoeft geen make-up meer te gebruiken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt. Als je uit het zwembad komt heb je ook geen panda ogen meer! Kortom dé wimpers waar iedere vrouw van droomt! Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders…

Voordelen One-by-one techniek

– Een frisse en natuurlijke uitstraling

– Mascara, wimperverf en krultang overbodig

– Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet

– Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee

– Perfecte oplossing voor op vakantie & het dagelijks leven

– 24/7 een mooie natuurlijke look

– Beschadigt de natuurlijke wimpers niet

– Geheel pijnloos

– Niet meer met een blote billen gezicht op het schoolplein in de ochtend

 

RUSSIAN VOLUME

Russian volume is de nieuwste trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er 2 tot 6  ultra dunne wimpers geplaatst. Omdat de wimpers ultra dun zijn is dit niet schadelijk voor de eigen wimpers. Met deze techniek bouw je de volume op. Russian Volume kan ook naturel geplaatst worden, voor een dagelijkse look.  

Voordelen Russian Volume techniek

– Mooie volle wimpers met extra volume

– Mascara, wimperverf of krultang overbodig

– Blijven gemiddeld langer zitten dan de One-by-One techniek

– Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers hebt

– Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee

– Extreem zachte kwaliteit en lichte haartjes

– Geeft een glamoureuze look

– Deze techniek kan ook gebruikt worden voor een ultra-naturel look

– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers 

 

 

 

Blog-Luxury-Lashes-Alles-Over-Wimperextensions-One-Bye-One-en-Volume-

Share our website